Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007

154

Βενετία-Γόνδολες: 1


Βενετία-Γόνδολες: 2


Βενετία-Γόνδολες: 3 (Canal Grande)


Βενετία-Γόνδολες: 4


Βενετία-Γόνδολες: 5

ΥΓ: ακολουθούν και άλλες ενότητες από την Βενετία τις προσεχείς εβδομάδες

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

esena se zileuw

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Πήγες τελικά; Ωραία δεν ήταν; (Τι ρωτάω τώρα...)

Είναι τόσο πρόσφατο ένα δικό μου ταξίδι εκεί (σχεδόν πριν ένα μήνα) και είχα ρίξει τόσο πολύ περπάτημα στα σοκάκια τις πόλης από το πρωί ως το βράδυ [όπως σε κάθε ταξίδι φυσικά] που νιώθω τις φωτογραφίες σου πάρα πολύ ζωντανές για έναν ακόμη λόγο.
Πολύ ωραίες φίλε!

(Εγώ πάντως ακόμη να εμφανίσω τα φιλμ μου...)

Erwtas Stomaxhs είπε...

@atg έλα ρε μη ξηγιέσαι έτσι! εσύ είσαι στο πιο όμορφο μέρος της γης άλλωστε... ;-)

@tertuliano και 'γω έριξα τόσο περπάτημα σε σημείο λιποθυμίας. να φανταστείς είχε τόση ζέστη και τόσο κόσμο που αγανάχτησα! πριν από ένα μήνα ίσως ήταν πιο υποφερτά. Αλλά γενικά άξιζε τον κόπο, έχει μοναδικό χαρακτήρα αυτή η πόλη ;-)

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Ευτυχώς εγώ πήγα σε πολύ καλή χρονική περίοδο όσο αναφορά τις καιρικές συνθήκες. Ζεστός καιρός όσο πρέπει και υποφερτός. Ότι πρέπει δηλαδή για περπάτημα (όχι ότι υπό δύσκολες συνθήκες κωλώνουμε, αλλά λέμε τώρα...).

Ο κόσμος όμως και ειδικά οι τουρίστες είναι το κάτι άλλο στην Ιταλία! Δύο μέρες στη Βενετία και δύο στη Ρώμη σιχάθηκα τους τουρίστες! Με κούρασαν σε υπερβολικό βαθμό. Ενώ πέρασα υπέροχα ήθελα να γυρίσω πίσω μόνο και μόνο για να μην βλέπω άλλο τουρίστες...

(Μετά μιλάμε εμείς για τουρισμό...)

H.Constantinos είπε...

Πολύ πραγματικές, και καθόλου τουριστικές ευτυχώς.
Ειδικά αυτή με την αποχέτευση και την γόνδολα να περνάει δίπλα... Ατυχώς δεν τραβηξε κανείς το καζανάκι εκείνη τη στιγμή.
Αν το τραβούσε, πήγαινες γιά Πούλιτζερ!
Αλλά και οι άλλες με τα A/C πίσω από τα σφυρήλατα κάγκελα, επίσης άψογες.
Απομυθοποίηση!

Leigh-Cheri είπε...

Υπέροχες!
Αναρωτιέμαι τι λέει για το έγχρωμο ο Τertul στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δε νομίζω πως θα τις ήθελα ασπρόμαυρες!

Πόσο με ταξίδεψες τώρα! Θέλω κι εγώ να πάω!

Erwtas Stomaxhs είπε...

@tertul έχεις απόλυτο δίκιο όσον αφορά στους τουρίστες. Είναι τόσο μαζικό το φαινόμενο σε σημείο να μη μπορείς να απολαύσεις την πόλη όπως θα ήθελες.

@constantinos xaxaxaxa πράγματι θα ήταν το κάτι άλλο! αλλά ευτυχώς τα κόπρανα δεν πέφτουν στα κανάλια αλλά μακριά στην Αδριατική. Αλλιώς χέστα!

@leigh_cheri ο Tertul μια χαρά τα λέει για τις έγχρωμες. Ειδικά ο εξωραϊσμός των πραγμάτων που προωθεί το National Gepgraphic είναι τουλάχιστον παιδαριώδης. Στην προκειμένη περίπτωση όμως και εγώ πιστεύω ότι δεν θα ταίριαζε το ασπρόμαυρο. θα χανόταν αυτές οι απαλές αποχρώσεις της τερακότας και θα ήταν κρίμα. Αν θες να πας Βενετία πήγαινε αρχές άνοιξης ή τέλη φθινοπώρου για να είναι πιο υποφερτό. ;-)