Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

216.


Βρυξέλλες, 2008

5 σχόλια:

lakis είπε...

Όμορφη γωνία λήψης. Αν είχες την τύχη μαζί σου ένας λίγο πιο μπλε ουρανός θα αναδείκνυε ακόμη περισσότερο τη φωτογραφία. Δεν πειράζει. Κι έτσι καλή είναι

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Λάκη μάλλον έχεις δίκιο! Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν την θεωρώ τίποτα το ιδιαίτερο τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

(Σημ: Δεν απολογούμε αλλά εξομολογούμε...) :)

Είμαι τώρα δύο βδομάδες στο Βέλγιο και έχω γυρίσει αρκετές πόλεις της (και όχι μόνο του Βεγλίου) αλλά ενώ έχει τόσα πολλά μέρη για να τραβήξεις φωτογραφίες, με την ψηφιακή τράβηξα μόνο 3-4 φωτογραφίες, σχεδόν όμοιες με αυτήν, από το Atomium που εμένα κάτι τέτοια, έτσι και αυτό, με γοητεύουν ιδιαίτερα. Ε, ήθελα να βγάλω μια φωτό από εδώ και αφου δεν έχω και ...άλλες επιλογές, έβγαλα αυτή. Ο υπόλοιπες ασπρόμαυρες (και πολλές εννοείται!) περιμένουν να εμφανιστούν. (Εκεί τουλάχιστον δεν έχω το πρόβλημα να περιμένω να γίνει πιο μπλε ο ουρανός! χαχα!)
;D

Erwtas Stomaxhs είπε...

Tertul είσαι ΆΤΟΜΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζει όμορφομε την καινούργια επικάλυψη αλουμηνίου. Όσο για τον ουρανό, δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλη σημασίά σε αυτήν τη φωτογραφία, νομίζω. Πολύ περισσότερο με μαγεύουν οι μπάλες και οι αντανακλάσεις τους.

Όμως πρέπει να σου επιστήσω την προσοχή σου στο γεγονός ότι το Βέλγιο απαγορεύει την δημοσίευση κάθε είδους φωτογραφίας του Ατόμιου. Εμένα μου είχαν στείλει ένα γραμματάκι πέρσι γι' αυτό το λόγο... Έτσι να ξέρεις.

Αν τύχερις να πας στο Παρίσι, το ίδιο ισχύει και για τον πύργο του Eifel όταν είναι φωταγωγημένος. Έχουν πάρει τα μυαλά τους νομίζω...

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Και μετά από πολυ καιρό να απαντήσω...
:)

Την γνωρίζω αυτήν την κατάσταση Fmotis, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα. Είναι εντελώς παράλογο. Με την ίδια λογική τίποτα δεν πρέπει να φωτογραφίζεται (και να δημοσιεύεται). Τα σπίτια γιατί ανήκουν σε κάποιον, τα αυτοκίνητα, οι δρόμοι που ανήκουν στο δημόσιο... Έλεος!

Στο Παρίσι πήγα το 2003 και μου άρεσε πολύ. Ειδικά ο πύργος του Άιφελ που πήγα τις τελευταίες μέρες, έτσι για να πάω και εκεί εννοείται, και μόλις βγήκα από το μετρό και σήκωσα το κεφάλι μου προς τα πάνω έπαθα την πλάκα μου!.. Υπέροχος! Το είπα και πιο πάνω. Εμένα μένα κάτι τέτοια, με γοητεύουν ιδιαίτερα και όταν το έγραφα στο μυαλό μου είχα τον πύργο του Άιφελ.